Gutter, styr unna klær som er oversized

Hva er poenget med å gå i klær som er tre nummer for store? Vi liker alle å se bra ut og de fleste av oss er genuint opptatt av å se bra ut. Man er på gymmen flere ganger i uken, man passer på hva man spiser. Alt for å få en bra kropp. Hva er da så poenget med å dekke den til med klær som er altfor store? Uansett hvor mange timer man legger ned på gymmen vises det ikke om man går rundt i baggy klær. For dere som bærer på noen kilo for mye, og ikke ennå er helt i mål med treningsprogrammet, eller for den del ikke har tenkt å komme i gang heller; oversized klær hjelper ikke dere heller. Det finnes mye bedre måter å skjule bilringene på. Den eneste gangen oversized klær kan benyttes i offentligheten er om man skal ut på brett. Har du ikke et brett under beina, skal du heller ikke ha buksa ned på rumpa.

Hvordan kle seg når man bærer noen kilo ekstra

Mange gutter vet ikke hva oversized klær gjør med utseende. Greit, de er komfortable og en rekke store hip-hop artister har det som varemerke. Hva så? Så fremt du ikke er en verdenskjent hip-hop artist er det på tide å vise deg selv som en oppegående person. Det starter med klærne dine. Hvordan man kler seg sier mye om deg som person, og er helt avgjørende for et godt førsteinntrykk. Det viser at du bryr deg om hvordan verden rundt ser deg. Glem heller ikke at damer elsker en mann som kan kle seg. Man kan fortelle mye om en person ut fra klesstil. Om du ønsker å skjule faktumet at du bærer på noen kilo ekstra vintervekt, styr unna slimfit skjorter. Velg heller en modell med litt innersving uten at den klistrer seg til kroppen. Skjorter gjør seg med en pen genser og du kan drapere den over skuldrene for en mer casual look. Mange som føler at de er litt overvektig styrer ofte unna gensere, da de tror det får dem til å se større ut. Løsningen er en enkel V-hals. Styr unna rund hals. En genser med rund hals vil fremheve både magen og den ekstra haken. En V-hals vil derimot vil gi et slankere inntrykk da blikket fordeles og dras ned fra ansikt og mot bena. Når man skal velge benklær er det viktig å finne en fasong man føler seg komfortabel med. Unngå store bukser med alt for mye sleng i lårene. Finn deg en bukse som har litt ekstra vidde i sidene, ikke foran. Samme tips gjelder når man skal velge shorts. Ekstra vidde på sidene gir inntrykk av lengre ben og slankere kropp. Med riktig skjorte, en pen v-genser og en bukse med riktig form er du klar for det meste. Er du fortsatt ikke helt fornøyd, del kroppen opp i mønster, da gjerne striper. En stripete skjorte eller bukse (ikke begge deler samtidig) vil videre fremheve en slank fasong. For guds skyld, ikke fyll opp lommene i verken buksa eller skjorte med pengebok, mobiltelefon etc. Alle knep for å oppnå en slankere figur går til spille om du gjør det.

Slank og kul uten oversize klær

Er du en av de som er happy med kroppen din, og mest kler deg i oversize klær bare fordi du ikke vet bedre? Vel, vi har noen enkle tips for deg også. Man kan faktisk kle seg for slankt. Om du har kroppen som passer slimfit skjorter og skinny jeans, flott for deg, men ikke dra den for langt. Klær skal ikke sitte på kroppen som om de var malt på. Det ser bare ikke bra ut. Alle ser at du har en slank kropp uansett. Velger man for tettsittende klær ser det bare ut som man har kledd seg i klær som er to nummer for små. Det sluttet de aller fleste med i 8-års alderen.


Privacy Policy